Iftars gesloten asielcentrum Merksplas 2020

Zaterdag  25 april 2020

Voor het 9e jaar op rij werden de eerste iftar maaltijden geleverd aan het gesloten asielcentrum te Merksplas. Moge Allah swt alle donateurs en vrijwilligsters belonen met al het goede hier en in akhira!

Zaterdag 02 mei 2020

Voor de 2e keer deze ramadan werden iftars aan het gesloten asielcentrum te Merksplas geleverd. De dag er voor kwam districtsburgemeester Marij Preneel helpen met de bereiding van de tiramisu. Zaterdag zelf zorgde zuster Rachida voor de hoofdmaaltijd en de zusters van de zondagsgroep voor de hapjes en harira. Tevens bracht een Turkse broeder tientallen gebedsmatjes voor het asielcentrum. Moge Allah swt al degene die een bijdrage hebben geleverd om dit te verwezenlijken belonen met al het goede hier en in Akhira!

Zaterdag 09 mei 2020

De 3e dag dat Chams en De-Koepel moskee een iftar organiseerde voor het gesloten asielcentrum te Merksplas. Moge Allah swt alle donateurs en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt belonen met al het goede hier en in Akhira.

Zaterdag 16 mei 2020

Chams en De-Koepel moskee organiseerde voor de 4e keer deze ramadan een iftar voor het gesloten asiel centrum te Merksplas. Als teken van waardering en dank gaven de asielzoekers een kaartje aan ons mee. Moge Allah swt allen die dit mogelijk hebben gemaakt belonen met al het goede hier en in akhira!

Vrijdag 22 mei 2020

Voor de 5e en laatste keer deze ramadan brachten we een iftar naar het gesloten asielcentrum te Merksplas. Tevens werden de zoete koekjes voor Eid ul-Fitr, die de dag voordien werden voorbereid, ook afgegeven.