Meld islamofobie

In Nederland is het compleet uit de hand aan het lopen. Moge Allah swt onze zusters bijstaan.

***OPROEP AAN ZUSTERS DIE LASTIG WORDEN GEVALLEN N.A.V. "BURKAVERBOD"***

De eerste gevallen zijn gesignaleerd! Vrouwen die niet eens een niqaab dragen worden nav het “burkaverbod” lastig gevallen op straat met de boodschap “dat het straks niet meer mag.”

Zoals jullie zien: men kan niet eens het onderscheid maken tussen een niqaab, khimaar of een jilbaab. Deze vrouwen zijn op straat lastig gevallen. Een plek waar het verbod niet eens geldt.

Zoals we al eerder zeiden en dit ook blijven herhalen: de boetes zullen waarschijnlijk uitblijven, maar verbale en fysieke aanvallen op vrouwen zullen steeds vaker voorkomen.

Het is enorm belangrijk om een sterk statement te maken tegen dit schadelijk verbod. Dat kan alleen als we dit soort “incidenten” zoveel mogelijk verzamelen en in kaart brengen. Dit kan echter alleen als mensen blijven melden.

Ons doel is om te monitoren hoe deze wet in de praktijk zal werken. Op basis van diverse berichten die we vandaag voorbij hebben zien komen, is dat nog niet duidelijk en heeft het AD lezers zelfs getipt hoe ze zelf eigen agent en rechter kunnen spelen.

Daarom roepen wij elke vrouw op die nav dit verbod lastig wordt gevallen, aangehouden of beboet, MELDING BIJ ONS TE DOEN!

Wij beschikken over een juristenteam en werken nauw samen met een mensenrechten advocaat. Je kan bij ons niet alleen terecht voor het doen van een melding. Wij kunnen je ook voorzien van juridisch advies en op juridisch vlak je verder helpen.

Melding doen is geheel anoniem en gratis. Wel is het zo dat onze backofficeteam contact met je opneemt om de melding te verifiëren en aanvullende vragen te stellen over je melding.

Je kan op verschillende manieren melding doen:

– stuur ons een PM
– via de website www.meldislamofobie.org
– via Whatsapp: 06 14 84 87 75

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.