Liefste samenleving,

 

Wij stellen ons graag aan jullie voor, wij zijn a little magic, een zorgvuldig uitgewerkt coachingaanbod als ode aan de ziel. 

 

Aangezien ons allen een ziel is geschonken door God, zijn we er ook verantwoordelijk voor om deze in de beste staat terug te laten keren naar zijn schepper. Heel ons leven op aarde snakt onze ziel naar aanbidding en nabijheid van God. Als een kind dat van zijn schepper wordt gescheiden. Dat is de rede dat wij dit kind met al onze liefde dienen te beschermen tegen wereldse ruis. Al wat er in het mensenleven te vinden is, zal de verbinding met God meer of minder laten vertroebel en verstoren. Het wereldse leven is de donkere tunnel waarbij de connectie wegvalt. tuut tuut tuut uw oproep werd onderbroken. Wij zelf zijn verantwoordelijk om ons leven zo in te richten dat onze ziel, het kind steeds in contact kan staan met zijn schepper. Zo niet doen wij het onrecht aan, zo niet zijn wij ondankbaar voor wat ons geschonken is. Want een ziel is iets prachtigs en het enige dat wij op deze wereld hebben gekregen dat boven menselijk is. Daardoor is de ziel ook in staat tot bovenmenselijke ervaringen te registeren. Laat ons er voor zorgen dat we onze ziel kunnen zien als een kind van de schepper waar wij zorg voor dienen te dragen.

 

Wanneer we de verbinding verliezen kan dat door heel wat factoren veroorzaakt zijn. Maar alle klachten in het leven zijn tekenen van je ziel die de verbinding mist met zijn schepper.

Wij helpen je graag om je leven zo in te richten dat je terug een optimale verbinding krijgt.

 

Voor meer info bent u welkom op onze website:  www.alittlemagic.eu

 

Coaching

 • een intakegesprek van 1uur om je hart praktisch te omkaderen, als de muren en het dak van je woning.
 • Spirituele coachingsgesprekken waarin actief luisteren afgewisseld wordt door gericht advies om je situatie positief te veranderen. Je hart alle zorg te geven en je zielsverbinding terug optimaal te maken.

 

Trainingen

 • een intakegesprek van 1 uur zoals bij de coaching
 • 10 uren Spirituele training rond een zelfgekozen thema dat de verbinding met je ziel zal veranderen. Het grote verschil is dat je bij coaching meer gecoacht wordt om met de info om te gaan. Een training is meer geschikt voor mensen die na dat ze de info kennen, zelf liever aan de slag gaan.
 • Je krijgt een handleiding mee van hoe de theorie toe te passen

Indien gewenst kan je beroep doen op onze extra service na een coaching of training

 • Je kan je personal buddy contacteren wanneer je even niet weet hoe het in jouw situatie toe te passen. De personal buddy gaat dan de nodige hulpmiddelen ontwikkelen voor jou en je met advies bij staan in die persoonlijke situatie.

 

De zielsverzekering 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden

 • een intakegesprek zoals bij de coaching
 • 1 of enkele spirituele coachingsgesprekken om je te doen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is en hoe je de verbinding met je ziel terug kan herstellen
 • je mag onze spirituele coach & trainer eender wanneer bellen voor advies en voor toepassingen in de praktijk. gedurende je verzekerde periode
 • Je krijgt een personal buddy die jou kan helpen om de theorie van de spiritueel coach toe te passen door bvb hulpmiddelen voor jou te ontwikkelen. Dus wanneer je merkt dat je het advies van de spiritueel coach niet uitgevoerd krijgt heb je waarschijnlijk hulp van dichterbij nodig. Daarvoor kan je steeds beroep doen op je personal buddy.
 • Je krijgt een handleiding mee van hoe je zelf in elkaar zit, hoe je je ziel terug in verbinding kan brengen met zijn Schepper.
 • Alle extra beperkingen en moeilijkheden die je ervaart, daar werken wij oplossingen voor uit op maat van jouw noden.

 

 

Afspraken maak je via onze customerservice: customerservice@alittlemagic.eu of 0472.28.09.25