'FC Brothers United Antwerp' is een nieuw opgerichte veld voetbalclub die zijn roots in De-Koepel moskee heeft liggen en sinds juni 2014 is aangesloten bij de KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond) uitkomende in de Provinciale reeks 4 te Antwerpen.

Waarom werd deze ploeg opgericht ?

Het doel is om een sportaanbod aan te bieden aan de jeugd met het behoud van neutraliteit en gelijke kansen, ongeacht hun afkomst, overtuiging of ideologie. Wij willen ons ook niet op een bepaalde etniciteit concentreren en staan open voor alle culturen. We zijn er ook van overtuigd dat er in de voetbalwereld (KBVB veldvoetbal) talent rondloopt dat niet voor het geld wil voetballen maar gewoon plezier willen maken. Daarom willen wij een alternatief bieden aan de jeugd zodat we het beste uit hen kunnen halen. Ons doel is geen verrijking van spelers, staff of bestuur. Ons doel is om de jeugd een kans te geven vanuit een breed perspectief.


Wilt u dit project steunen of sponseren?
Mail dan naar ustboga.nur@fcbua.be
Voor testers bij de reserven of aansluiting van uw kind bij de U8, U12 bel: 0489695455
Met dank aan de sponsors die dit project mogelijk hebben gemaakt ten voordele van de jeugd.

 

Tijdens het voetbal seizoen 2015-16 is FC BUA gestart met een 2e jeugdvoetbal ploegje, namelijk U12 voor kinderen geboren in het jaar 2004 - 2005.